Gratis frakt på ordre over 3000,- Ordren kan ikke overstige 20kg
Du er her: Forsiden > Dekken > Innsektdekken
Fluedekken i strikket polyesternetting. Kryssgjorder, to bogspenner og halerem. Komplett med avtakbart halsdekken. Stor halebeskytter og Horsewares patenterte beinskjæring.
Lagerstatus: 31
1 355 kr
- +
Fluedekken med hette. Discfront
Lagerstatus: 3
1 529 kr
- +
Lagerstatus: 1
565 kr
- +
Lagerstatus: 5
675 kr
- +
Lagerstatus: 38
779 kr
- +
Slitesterkt innsekt/eksemdekken fra Horseware med spesialløsning der halsen går opp over ørene slik at den holdes på plass. Dekkenet festes med tre gjorder under magen. 1000D polyester. Hel hals. Halerem. Halebeskytter.
Lagerstatus: 18
1 998 kr
- +
Som en del av Horseware Irelands Eco Collection introduserer selskapet det nye miljøvennlige Rambo Natura sommerdekken, bestående av et naturlig stoff laget av en blanding med hamp og bomull, som både er biologisk nedbrytbar og komposterbar. Hamp er svært bærekraftig og kan skilte med en rekke fordeler som er egnet for bruk i dekken, da den er naturlig UV-beskyttende, biologisk nedbrytbar, pustende, termodynamisk, hurtigtørkende, fuktighetsregulerende, antibakteriell, luktbestandig og holdbar. Den andre delen av stoffsammensetningen er organisk bomull som er et naturlig stoff, svært pustende, lett og veldig komfortabelt mot hesten. Kombinasjonen av disse stoffkomponentene gjør Rambo Natura sommerdekken til et svært bærekraftig dekken som gir utmerket komfort. Siden Rambo Natura dekkenet er laget av naturlig stoff vil det være det ideelle valget for hester med sensitiv hud eller pelsproblemer. Dekkenet kan brukes på hester som står ute, i stallen eller under reise, noe som gjør det svært allsidig. Rambo Natura sommerdekken kommer med noen av Horseware Irelands beste teknologi. Dette er et ideelt sommerdekken med maksimale pusteegenskaper og UV-beskyttelse i et lett design, et utmerket dekken for hester som er utsatt for UV-følsomhet eller pelsbleking. Egenskaper: Stoffblandingen i dekkenet av naturlig hamp og bomull gir thermodynamiske egenskaper, pusteevne og fuktregulering 95% UV-beskyttelse da det tettvevde stoffet i lyse farger beskytter hesten mot skadelige UV-stråler Silkefôr på skulder, man og haleflapp er glansforsterkende og forhindrer gnag Den patenterte disc-lukkingen inkludert Surefit Neck Design gir mer komfort og unngår gnag Den avtakbare close contact halsen har ny form og gir beskyttelse fra ørene til manken, samt foran på brystet Borrelåsfester på utsiden av dekkenet for feste, slik at det ikke øker irritasjonen, og samtidig gjør det lett å bruke Doble beinbuer for bevegelsesfrihet og maksimal dekking av magen Tre gjorder sikrer passformen Forstørret haleflapp gir maksimal beskyttelse Elastisk halesnor holder dekkenet på plass og unngår at det sklir
Lagerstatus: 9
1 895 kr
- +
Lagerstatus: 2
1 690 kr
- +