Gratis frakt på ordre over 3000,- Ordren kan ikke overstige 20kg
Lagerstatus: 10
42 kr
- +
Myke og komfortable bandasjeunderlag til bruk i stallen eller under transport. Selges parvis. Tilgjengelig i tre forskjellige størrelser: S (30 x 45 cm), M (40 x 45 cm) og L ( 50 x 45 cm)
Lagerstatus: 8
235 kr
- +
Medisinske varmende bandasjeunderlag med keramisk fiber. Skal brukes under bandasjer. Selges stykkevis.
Lagerstatus: 1
459 kr
- +
Knebeskytter til høyre framben. Tre borrelåsstropper. Knebelegg brukes ved skader/feil i carpus og settes på rundt leddet. Belegget brukes ofte i forebyggende sammenheng. Knebelegget har tre borrelåser og skilles fra høyre og venstre ben. For å minimere risikoen for at belegget glir ned anbefaler vi at man bandasjerer benet under belegget og lar bandasjen gå opp noen centimeter over belegget. På den måten minskes riskikoen for at belegget skal gli ned, og dermed trenger ikke belegget å spennes for hardt. Man kan prøve å snu belegget opp ned for å endre passformen med tanke på at den nederste åpningen er mindre enn den øverste.
Lagerstatus: 1
485 kr
- +
Knebeskytter til venstre framben. Tre borrelåsstropper. Knebelegg brukes ved skader/feil i carpus og settes på rundt leddet. Belegget brukes ofte i forebyggende sammenheng. Knebelegget har tre borrelåser og skilles fra høyre og venstre ben. For å minimere risikoen for at belegget glir ned anbefaler vi at man bandasjerer benet under belegget og lar bandasjen gå opp noen centimeter over belegget. På den måten minskes riskikoen for at belegget skal gli ned, og dermed trenger ikke belegget å spennes for hardt. Man kan prøve å snu belegget opp ned for å endre passformen med tanke på at den nederste åpningen er mindre enn den øverste.
Lagerstatus: 1
485 kr
- +
Quick Wraps Royal anvendes til å øke sirkulasjonen i bena for å unngå hevelser, å fremme heleprosessen og til å forebygge skader. Quick Wraps Royal har borrelåsfester som er spesielt lett å feste og løsne. Reimene har et ytterskal i neopren. Den indre puten er avtagbar og kan vaskes separat. Det ytre materiale er et stoff med polypropylen Welltex, og har en myk og tykk fylling laget av polyester. Quick Wraps Royal selges kun i par, en for høyre og en for venstre ben. Wraps er tilgjengelig i tre ulike høyder: S = 35, M = 40 og L = 45 cm.
Lagerstatus: 2
1 099 kr
- +
Laget i 100% bomull og har samtididg en meget god elastisitet. Velcro®borrelås lukker bandasjen på en sikker og komfortabel måte. Selges i sett a 4. Måler 10x275cm.
Lagerstatus: 4
380 kr
- +
Sydde bandasjer av god kvalitet.
Lagerstatus: 94
265 kr
- +
Lagerstatus: 3
195 kr
- +
Lagerstatus: 4
265 kr
- +
Klassisk bandasjeunderlegg i to størrelser. 34cm til framben eller små hester, og 36cm til bakben. Kan brukes både til løp, trening, transport og stall.
Lagerstatus: 183
65 kr
- +
Brettet bomull kan brukes til alle typer sårstell, eller når du skal smøre på salve eller kremer. Oppbevares i førstehjelpsskrinet.
Lagerstatus: 25
269 kr
- +
Trykkavlastende bandasjeplater. De kan legges på våte ben, og kan anvendes til trening, som våtvarmende omslag eller som stallbandasje. En del trenere legger platene i iskallt vann etter løp og bandasjerer. De lar de så stå hele natten. Det finnes ikke kjemiske eller helsefarlige materialer i platene. Platene brukes som stallbandasjer i forebyggende syfte. De gir en dyp massasje og cirkulasjonen stimuleres kraftig. Dette fører bort slaggstoffer og melkesyre som kan orsake skader. M= 27cm L= 36cm XL=45cm
Lagerstatus: 14
565 kr
- +
Laget av et unikt stretchmateriale til både trening og løp. Denne ultimate bandasje beskytter og støtter uten å hindre bevegelsen, selv under våte forhold. Vaskbar. Leveres i sett av 4.
Lagerstatus: 11
575 kr
- +
Sett med 4 stk bandasjer, laget av fleece som ikke loer : Lengde: 4m, bredde: 11 cm
Lagerstatus: 6
295 kr
- +
Selvklebende bandasje. Flex wrap.
Lagerstatus: 10
38 kr
- +
Vetwrap 10x4,5
Lagerstatus: 16
30 kr
- +
Lagerstatus: 49
455 kr
- +
Neoprenplater med hull for god ventilasjon.(Solgt parvis)
Lagerstatus: 6
215 kr
- +
Skrukkefri bandasjeplater for bakbein. Forhindrer gnissing. Myk fleece ytterst. Selges parvis.
Lagerstatus: 1
195 kr
- +
Skrukkefri bandasjeplater for forbein. Forhindrer gnissing. Myk fleece ytterst. Selges parvis.
Lagerstatus: 1
195 kr
- +
Topp kvalitet selvklebende engangsbandasjer. Vannavisende, lette og pustende.
Lagerstatus: 30
34 kr
- +
Markedets beste og mest solide stallbandasje.
Lagerstatus: 4
220 kr
- +
Lagerstatus: 409
60 kr
- +
Lagerstatus: 2
315 kr
- +
Busser i hardt materiale med pusekant. Perfekte å ha ute!
Lagerstatus: 6
325 kr
- +
Sorte løpsbandasjer fra Wahlsten. Selges i par.
Lagerstatus: 2
329 kr
- +
Lagerstatus: 6
385 kr
- +
Topp kvalitet løps og treningsbandasjer i strecth materiale. Samme kvalitet som Walsh.
Lagerstatus: 27
295 kr
- +