Gratis frakt på ordre over 3000,- Ordren kan ikke overstige 20kg
Lett sommerdekken med god passform, laget av pustende Pritex-stoff. Dekken som er utmerket til bruk i stallen eller under transport. Dekkenet har stilige pyntesnorer, praktisk bogspenne med hurtigkrok, bukgjord og beinsnorer. Utmerket for varmetrykk eller brodering av hestens eller stallens navn!
Lagerstatus: 9
745 kr
- +
Lett og fint bevernylondekken til stall og reise.
Lagerstatus: 1
560 kr
- +
Lagerstatus: 14
395 kr
- +
Behagelig og mykt fleecedekken. Egner seg godt til bruk i stallen. Det pustende stoffet både varmer og avleder fuktighet. Dekkenet har manketeddy og kantbånd i nylon. Dekkenet er utstyrt med dobbel bogspenne, kryssgjorder og halesnor.
Lagerstatus: 3
379 kr
- +
Lagerstatus: 1
1 335 kr
- +
Kvalitets fleecedekken som ikke loer, med meshfôring og god passform. Materialets tekniske egenskaper hjelper hesten å tørke fort og forhindrer hår fra å sette seg fast i dekkenet. Hurtigkrok på bogspenne, gjord, halereim og beinsnorer.
Lagerstatus: 7
929 kr
- +
This sporty net cooler is ideal for travelling or after washing your pony or horse. Its lightweight mesh design promotes air filtration and fast drying.
Lagerstatus: 8
285 kr
- +
Luxus dekken med hel hals, laget i tykk ull. Lærspenner i bryst, samt avtagbare kryssgjorter og beinstropper. Farge: Marine med gullkant. Stoff: 85% ull og 15%nylon
Lagerstatus: 7
1 349 kr
- +
Tykt og godt fleecedekken i marine med lilla og grå striper.
Lagerstatus: 3
699 kr
- +
-17%
Glatt elegant reisedekken med 100gr. cool max for.
Lagerstatus: 3
Før: 965 799 kr
- +